ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ

Κατηγορίες Διπλωμάτων Οδήγησης και τα δικαιολογητικά τους

Learn more

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Διάφορες υπηρεσίες όπως ανανεώσεις,μεταβιβάσεις,ειδικές άδειες

Learn more

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας

Learn more

ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΡΘΡΑ

Διάφορα άρθρα που αφορούν την οδήγηση και την μηχανοκίνηση

Learn more

ΑΡΧΙΚΗ

Η σχολή Οδηγών ‘ΦΩΤΗΣ ΑΛΒΑΝΟΣ’ βρίσκεται στο χώρο της εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών από το 1979 με ιδρυτή τον εκπαιδευτή κ. Αλβανό Φώτιο. Το πρώτο κατάστημα λειτούργησε στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, στην οδό Ελ. Βενιζέλου 23 δημιουργήθηκε και υποκατάστημα στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, στην οδό Μεγ. Αλεξάνδρου 47.

Στα δύο καταστήματα μας λειτουργούν σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας με άδεια ΚΕ.ΘΕ.Υ.Ο και καταρτίζουν με τον καλύτερο τρόπο στην θεωρία τους υποψηφίους οδηγούς όλων των κατηγοριών.

Οι αίθουσες αυτές διαθέτουν:P.C για την αξιολόγηση-κατάρτιση των υποψηφίων οδηγών

Οι εκπαιδευτές μας διαθέτουν την ανάλογη εμπειρία και κατάρτιση ώστε να διευκολύνουν τη διαδικασία της εκμάθησης για τους εκπαιδευόμενους κάθε ηλικίας. Αξίζει να τονίσουμε ότι ανανεώνουμε τακτικά τους χώρους διδασκαλίας καθώς και τα οχήματα μας ώστε να καλύπτονται όλες οι ανάγκες των υποψηφίων και να επιτυγχάνεται η σωστή και άνετη εκπαίδευση τους

CD ROM με τις σειρές μαθημάτων και τα τεστΣημειώσεις μαθημάτωνΠίνακες όλων των συστημάτων του οχήματοςΜηχανολογικό εξοπλισμό για την κατανόηση των μηχανικών μερών του αυτοκινήτου..